Toegangstechniek

Voor gemak en veiligheid is auto­matisering de oplossing. Wij ontwikkelen zowel poort­automatisering als parkeer­garage installaties en slagbomen.

Poortautomatisering

Hierbij kunt u kiezen uit grond­motoren, opbouwmotoren of knikarm­motoren.

Bediening

Wij kunnen zowel uw nieuwe als een bestaande poort compleet automatiseren. Veiligheid en gemak staan voorop. Daarom kunt u de poort bedienen met een code­klavier, intercom, gsm en natuurlijk vanuit de auto met de handzender.

Maatwerk

Poort­automatisering is maatwerk, daarom geven wij u graag een deskundig advies over de mogelijk­heden. Uiteraard verzorgen wij periodiek onderhoud en staan wij voor u klaar als u onverhoopt extra service nodig heeft.

Onderhoud

Bij alle aandrijvingen is jaarlijks preventief onderhoud noodzakelijk om een betrouwbare werking en lange levensduur te bewerk­stelligen. U kunt na oplevering van uw poort een onderhouds­contract afsluiten. U wordt jaarlijks gebeld en een afspraak voor de onderhouds­beurt wordt gemaakt. Alles wordt nagekeken, gesmeerd en getest. De prijs is afhankelijk van het type aandrijving.

Feiten

  • Dankzij een veiligheids­systeem kan iemand niet bekneld raken tussen de poort.
  • Indien de stroom uitvalt kan de poort worden bediend met een speciale ontgrendel­sleutel.
  • Tot -20 graden werkt de poort­aandrijving gegarandeerd.
  • De poort­automatisering verbruikt alleen tijdens de werking stroom. Gemiddeld tussen de 500W en 1000W.

Vrijblijvend advies

Wij komen graag langs voor een vrij­blijvend kennismakings­gesprek om alle mogelijk­heden door te nemen. Aan de hand daarvan maken wij een ontwerp­tekening en presenteren wij een gedetailleerde offerte zodat u de juiste keuze kunt maken en precies weet waar u aan toe bent.

Paul Stevens Sierstaal

Postbus 19, 1230 AA Loosdrecht

Phone: 035 582 84 25

Onze laatste Tweets

Wilt u meer informatie over Paul Stevens Sierstaal?  Neem dan contact met ons op.

Projecten

Bekijk onze recente projecten voor een impressie van de mogelijkheden.