Houten Schuifpoorten

Houten schuif­poorten in strak design of heel landelijk, in kleur gelakt of heel natuurlijk onbehandeld. Met een aantal hout­soorten heel goed mogelijk. Na een paar jaar prachtig vergrijst. Mooie gemetselde zuilen waar de poort doorheen loopt, of degelijke stalen palen al dan niet omkleed met hetzelfde hout.

De enige beperking is de technische haal­baarheid, voor de rest is alles mogelijk. Uw wensen en ideeën tezamen met onze ervaring maken een houten poort ook tot een degelijk product. Een houten schuif­poort heeft altijd verdekte stalen delen om krom­trekken te voorkomen. Er wordt rekening gehouden met constructies tegen het uithangen van de poort. Van de echte ambachtelijke hout­verbindingen tot onzichtbare stalen frames verwerkt in het hout. Voor de dichte eiken poorten hebben we een unieke constructie waarmee problemen van uitzetten en krimpen van het hout tot het verleden behoren.

Vaak wordt gedacht dat een schuif­poort altijd recht aan de bovenkant moet zijn, maar niets is minder waar. Mooie oplopende modellen zijn prima mogelijk. Ook met een ‘draaipoortlook’. Het model suggereert dat het een draaipoort is, terwijl hij bij bedienen naar 1 of 2 kanten open schuift. De naar twee kanten openschuivende poort is een echte bestseller: razendsnel open. Binnenkort verwachten wij de nieuwe Nice schuif­poort­aandrijving waarbij de snelheid zo hoog wordt dat er zeker over een speedgate gesproken kan worden. Maar dan uiteraard wel in een mooi residentieel jasje en geen industriële poort!

En uiteraard geldt voor een houten schuifpoort ook: ‘in 1 dag geplaatst!.

Paul Stevens Sierstaal

Postbus 19, 1230 AA Loosdrecht

Phone: 035 582 84 25

Onze laatste Tweets

Wilt u meer informatie over Paul Stevens Sierstaal?  Neem dan contact met ons op.

Projecten

Bekijk onze recente projecten voor een impressie van de mogelijkheden.