Beveiliging

Raambeveiliging

Voor een extra gevoel van veiligheid ontwerpen wij diverse raam­beveiligingen. Wij maken deze voor u op maat en geheel naar uw wens. U kiest zelf het materiaal, de kleur en bevestigings­mogelijkheden. In onze werk­plaats vervaardigen wij de sier­stalen ornamenten of de strakke moderne varianten. Alle types zijn onderhoudsvrij.

Vrijblijvend raambeveiliging advies

Wij komen graag langs voor een vrij­blijvend kennis­makings­gesprek om alle mogelijk­heden door te nemen. Aan de hand daarvan maken wij een ontwerp­tekening en presenteren wij een gedetailleerde offerte zodat u de juiste keuze kunt maken en precies weet waar u aan toe bent. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Paul Stevens Toegangstechniek.

Rolluiken

Rolluiken zijn uitermate functioneel. Naast beveiliging hebben ze ook een zonwerende en isolerende werking. Bij Paul Stevens Toegangstechniek kunt u kiezen uit een scala aan uitvoeringen en kleur­stellingen. Zo heeft u niet alleen een functioneel maar ook een mooi rolluik. U kunt kiezen voor een hand- of elektrische bediening. De elektrische rolluiken zijn voorzien van val­beveiliging en een nood­hand­bediening. Alle rolluiken zijn onderhouds­vriendelijk.

Vrijblijvend rolluik advies

Wij komen graag langs voor een vrijblijvend kennis­makings­gesprek om alle mogelijk­heden door te nemen. Aan de hand daarvan maken wij een ontwerp­tekening en presenteren wij een gedetailleerde offerte zodat u de juiste keuze kunt maken en precies weet waar u aan toe bent. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Paul Stevens Toegangstechniek.

Inbraakbeveiliging

Paul Stevens Toegangstechniek heeft jaren­lange ervaring als het gaat om inbraak­preventie. Wij leveren al jaren diverse hekken, raam­beveiligingen en camera- en intercom­systemen. Daarnaast werken wij alleen met het beste en meest veilige hang- en sluitwerk voor al onze producten. Voor nog meer veiligheid werken wij met schrik­draad overklim­beveiliging. Ieder huis en iedere situatie is anders. Wij adviseren u graag over de inbraak­beveiliging mogelijkheden.

Domotica systemen

De mogelijkheden voor geïntegreerde domotica alar­msystemen bieden nog meer veiligheid. Voor dit soort systemen werken wij nauw samen met specialist Remco Mauritz Beveiligingen. www.mauritzbeveiligingen.nl

GSM Signalering

Waar u ook bent, door middel van de modernste technieken kunt u een sms krijgen wanneer er een poging is tot inbraak. Maar wij kunnen dit ook installeren voor bijvoorbeeld meldingen bij hoog/laag water.

Vrijblijvend inbraakbeveiliging advies

Wij komen graag langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om alle mogelijkheden voor extra inbraakbeveiliging door te nemen. Aan de hand daarvan maken wij presenteren wij een gedetailleerde offerte met alle mogelijkheden zodat u de juiste keuze kunt maken en precies weet waar u aan toe bent. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Paul Stevens Toegangstechniek

Paul Stevens Sierstaal

Postbus 19, 1230 AA Loosdrecht

Phone: 035 582 84 25

Onze laatste Tweets

Wilt u meer informatie over Paul Stevens Sierstaal?  Neem dan contact met ons op.

Projecten

Bekijk onze recente projecten voor een impressie van de mogelijkheden.