Onderhoud

Onderhoudsvrij

Vandaag de dag is roest geen vijand meer voor uw sier­stalen hek. Wij leveren duurzame, onderhouds­vrije hekken en poorten met een lange levens­duur. Dankzij de duplex behandeling van thermisch verzinken en poeder­coaten zijn de producten van Paul Stevens Sierstaal onderhouds­vrij. Het dompelen in vloeibaar zink zorgt voor een perfecte corrosie­bescherming. De poeder­coating heeft niet alleen een beschermende functie maar zorgt er ook voor dat u het hek of de poort in iedere gewenste kleur kunt bestellen.

RAL-kleuren

Iedere RAL-kleur is mogelijk. Daarnaast hebben wij diverse specials. Zoals de grof-zwarte coating. Dit geeft een nostalgische smeed­ijzeren look. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en kleuren. Bij Paul Stevens Sierstaal ontvangt u maar liefst 5 jaar lakgarantie.

Onderhoudscontract & service

Om jarenlang plezier te hebben van uw hek of poort stellen wij een op maat gemaakt onderhouds­contract voor u op. Periodieke onderhouds­beurten verlengen de levens­duur en verhogen de betrouwbaar­heid en veiligheid van uw product. Om storingen zoveel mogelijk te voorkomen adviseren wij dan ook om een onderhouds­contract af te sluiten.

Dit houdt in dat de poort jaarlijks of half jaarlijks mechanisch wordt gecontroleerd en indien nodig wordt afgesteld. Hierbij controleren we de afstelling en het functioneren van het hang- en sluitwerk. Daarnaast smeren wij het aanwezige hang- en sluitwerk.
Ook wordt de installatie op het elektrische gedeelte gecontroleerd en bijgeregeld. Dit houdt in dat we de motoren afstellen, de aansluiting, bekabeling, schakelkast, handzenders en sensoren controleren. De grond motorbakken worden gereinigd en het ontgrendel­systeem gesmeerd en getest. Het vervangen van onderdelen zoals accu’s, scharnieren en batterijen en reparaties zijn niet bij de prijs inbegrepen.

Service bezoeken zijn ook mogelijk in het weekend en op zon- en feestdagen.

Paul Stevens Sierstaal

Postbus 19, 1230 AA Loosdrecht

Phone: 035 582 84 25

Onze laatste Tweets

Wilt u meer informatie over Paul Stevens Sierstaal?  Neem dan contact met ons op.

Projecten

Bekijk onze recente projecten voor een impressie van de mogelijkheden.